Visions nul·les. Joan Rusech. 2n

16.04.2016 18:51

 

Visions nul·les

            No sabria dir exactament com va començar, tot plegat em queda lluny i una mica boirós. Recordo, això si, el que va passar el primer dia que vaig sentir el nom de na Joana i la intriga va començar en un recurs de malenconia que tenia en ella.

            Ella m'anava parlant mentre s'acostava, cada vegada ho sentia més fort, s'anava acostant cap a jo, però la veu se n'anava una altra vegada més enfora, s'atenuava al pas del temps fins a desaparèixer.  

            Les llàgrimes em creixien amb el pas del temps, regalimaven per les meves galtes fins a fregar el sentit de l'audàcia. Vaig obrir els ulls llagrimosos i en incorporar-me i enfocar les meves visions borroses, vaig veure una ombra al final del trajecte emboirat. L'ombra molt uniforme va desaparèixer en parpellejar per primera vegada, en aconseguir enfocar la meva vista.

            Era una carretera, una carretera emboirada sense fi, que als deu metres de la meva visió es feia nul·la. Jo seguia el camí, però quin camí? Estava amb dubtes però no em plantejava res en aquell moment, només pensava amb la veu de na Joana, que em donava voltes i voltes al cap.

            Vaig alçar el cap en veure el reflex en les meves ulleres, una llum dèbil que s'acostava. Amb una expressió enèrgica em vaig apartar fins a la vorera de la carretera però al girar-me per tornar a seguir aquella llum ja no hi era. Les meves esperances em van baixar (varen disminuir).

            Vaig seure a la vora, com que era l'únic lloc accessible en els meus pensaments bloquejats. En seure, esperava i esperava sense cap motiu, només volia que passés alguna cosa. Però a pocs segons de pensar allò vaig sentir una presència al costat meu. Al girar-me no vaig veure res. En tornar a la meva posició, un fantasma se situava a un metre meu, que em va dedicar un somriure, na Joana.

 

Joan Riusech

Volver

Encuesta

T'ha agradat "Visions nul·les? Puntua

Votos totales: 2

Tema: Visions nul·les. Joan Rusech. 2n

No se encontraron comentarios.

Nuevo comentario

Contacto

es liceu
cabana 31
marratxí
07141

2015/ Departament lletres. Es Liceu. Mallorca

Haz tu página web gratisWebnode