Microrelats. Victor Picó

28.09.2015 13:54

 

La granota

Botava la granota de nenúfar en nenúfar, a la vegada que es convirtia en assasina, doncs devorava cada insecte que veia, i li servia d'aliment. Rutina diària, dia a dia, hora a hora, llevat d'algun segon que parava a un nenúfar un poc més, o tocava terra. En definitiva, una vida avorrida. 

L'arbre de nadal

Eren èpoques pròximes a Nadal, i hi havia un nin pobre i un avet davant la seva humil casa, que representava el trist en què s'havia convertit per a ell el Nadal. Però casualitats de la vida, que un dia passà un forner i li deixà un pa. I un altre dia un futbolista i li deixà una pilota, i al dia següent, un mecànic li deixà unes eines. I un altre dia passava un camió amb decoració per llançar a escombraries, i en veure el trist avet li deixà el que anava a tirar i  el conductor el decorà. Va veure la setmana següent l'abre el jove, i serà la màgia nadalenca, que el matí de Nadal es trobà una estrella a dalt l'arbre. El Nadal havia renascut per a ell. 

Al gran canyó

Eren dos grans amics, d'aquests que mai no s'obliden, que decidiren viatjar als Estats Units per a complir un dels seus desitjos. Anar a la famosa ruta 66. S'allotjaren a Las Vegas, i un bon dia llogaren un descapotable, i es posaren a tota velocitat per aquelles carreteres verges de desert, admirant el gran canyó, amb el vent donant a la cara. La millor sensació possible a experimentar, el complet plaer. 

Aquells temps...

Quins temps aquells on a primària jugavem aquells partits de futbol sota la pluja, on prenies les teves decisions més importants amb un ''peu fa pudor'', on feies amics i ho deixaven de ser cada dia, on no t'importava res, on eres realment lliure. El temps no passava, i a la vegada passava volant, no valoraves el que tenies, i ploraves per qualsevol tonteria, pero ho disfrutaves com un porc. No t'importava embrutar-te, ni el que pensessin els altres. Aquells temps...

Volver

Tema: Microrelats. Victor Picó

No se encontraron comentarios.

Nuevo comentario

Encuesta

T'ha agradat. Puntua

Votos totales: 6

Contacto

es liceu
cabana 31
marratxí
07141

2015/ Departament lletres. Es Liceu. Mallorca

Haz tu página web gratisWebnode