Guions cinematogràfics. Col·lectiu 4t B

07.12.2015 17:52

 

Seguint les indicacions d'en Lluís, durant aquests dies hem elaborat  el guió d'una futura pel•lícula.

En LLUÍS ORTAS és el pare de dos amics de l'escola, de n'Aina i d'en Joan. Es dedica al món del cinema i ha dirigit algunes pel·lícules

Com que sap que a la nostra classe ens interessa la seva professió, ha vengut a contar-nos algunes històries interessants i detalls que ens ajudaran a realitzar el nostre projecte.

 

Aventures de por

 

Hi havia una vegada un grup de nins que se nomien MIQUEL, ALEX.V, JAUME,PAU.S,CARLOTA I ADRIÀ.

Varem anar a veure la neu i varem trobar una furgoneta negra a devora Son Amer que estava abandonat.

Varem entrar i varem veure un home que tenia un ganivet, varem sortir i varem anar a la furgoneta negra i no tenia el fre de mà.

Varem caure costa abaix i varem aterrar al mar. Sortirem nedant i varem trobar l'home del ganivet. Varem pujar la muntanya i ens varem trobar Es Liceu encantat. Entrarem i varem trobar un home amb una metralleta. Ens va apuntar amb la metralleta i na Carlota tenia un mòbil i va cridar a HAWAII 5.0 que era la policia.

Va venir el 5.0 i li va disparar a la cama i resulta que era el pare D´en Jaume i també el del ga nivet era el pare d'en Miquel per que era carnisser.

Quan el pare D´en Jaume es va curar ens va convidar al Ram.

En el ram varem anar a una atracció que es nomia CARNIZOMBI.

I a dintre hi havia un carnisser zombi i era el pare D'en Adrià.

N'Adrià li va saludar al seu pare i el zombi li volia mossegar però n'Adrià tenia reflexes i el va esquivar. Després tots varem escapar i a la porta ens esperava es pare d'en Àlex que era un zombi. Tots varem anar molt ràpid cap a sa porta i no mos va agafar. Quan varem sortir es pare de na Carlota estava a un cotxe però per sort no era un zombi,no estava contaminat tots varem pujar i mos varem anar a una casa segura. Mentre conduïa mos va contar tota l'historia.

Per sort ens va contar el pare de na Carlota que érem els únics supervivents en el país. El pare D´en Pau S. estava de camí per cercar-nos amb la seva moto i també duia un cotxe. Quan ens va trobar mos va dur a un laboratori per intentar aconseguir sa medicina per tornar a ses persones a la normalitat.

Quan varen aconseguir la medicina varen reunir totes les persones contaminades i les varen enganar. Varen tirar moltes begudes de coca-cola però dedins no havia coca-cola hi havia medicina. Les persones varen tornar a ser normals i nosaltres ens varem fer molt famosos i varem sortir per la televisió i per tots els diaris.

FI

 

Carlota, Adrià, Jaume, Miquel, Àlex V. i Pau S.

 

 

L’aventura del 6 amics

 

Hi havia una vegada dos germans que se nomien Lex Murfi,Tilm Murfi i un amic: Alan Gran. Estaven fent classe i varen sentir un renou. El professor va anar a veure que passava,però no va tornar. Els tres varen anar a veure que passava i varen veure un t-rex gegant.

El primer que varen fer va ser avisar al control d'animals que va venir de seguida,però no tenien una xarxa t

an gran per capturar-lo. Aixi que li varen tirar un dard tranquil•litzant,però no va funcionar. El control d'animals ja no sabia que fer. Varen decidir cridar a la policia. Però la policia no sabia que fer,així que Alan gran va agafar una corda i una bomba i es va ficar per la boca del t rex. Lex Murfi i Tilm Murfi van fer tot el possible per salvar a Alan però no van poder. La serva tia: Ellie Satler que ho havia vist tot per la televisió va venir de seguida a veure com estaven. Per sort estaven be,però Alan Gram seguia dedins de la boca del t-rex.

Lex murfi i Tilm Murfi varen avisar a 2 amics seus que es nomien Oween i Richart. En Richart i n'Oween varen agafar totes les armes

i varen ajudar. Peró era impossible derrotar al t-rex . N'Elli satler va agafar el cotxe i una corda per agafar a n'Alan gran de dins el dinosaure, va enganxar la corda al cotxe i n'Alan, des de dins el dinosaure, s'hi va enganxar. Elli va accelerar i n'Alan va sortir volant de dins el cos del dinosaure.

 

N'Alan gran es va dir que havia tirar una bomba dins el dinosaure que estava apunt d'explotar i,per tant, s'havien de posar a cobert. Tots varen començar a còrrer per amagar-se fins que varen trobar una petita porta que duia a un soterrani.

Va començar el compte enrere... 3,2,1..BOOM! El dinosaure havia explotat en mil trossos que varen caure a sobre del soterrani, Tots estàvem molt contents perquè havíem aconseguit vèncer al dinosaure.

De sobte, varen aparèixer totes les cadenes de televisió: Antena 3, Telecinco, TV3, IB3...

Dos dies desprès estaven tots a casa de na Lex jugant i mirant les noticies s'adonaren que s'havien fet famosos arran de món i a partir d'aquesta història es varen fer moltes pel•lícules.

Fi.

Sergi J.,Àlex,Sergi C., Blanca, Arancha i Víctor

 

 

 

 

VIATGE AL FUTUR!!!

 

 

Hi havia una vegada un nin i una nina que eren germans, en Wilson i na Marta.

Un dia quan varen arribar pel dematí varen trobar-se un forat a la màquina del pati.

Ells varen entrar al forat i després de passar fred i molt de calor es varen trobar al futur.

En arribar al futur es varen trobar moltes coses diferents i també es varen trobar 4 cans del futur que podien xerrar.

Els cans es nomien Rayo, Cleta, Garra i Mails.

Ens varen agafar, ens varen dur a un carreró i ens varen contar la seva història:

Nosaltres érem humans des d'un principi fins que el grup dolent ''the evil time'' ens varen convertir en cans i des d'aquell dia som cans que tenim super poders.

Quina passada! varen dir els germans Wilson i Marta. Però, de sobte, algú va segrestar els germans.

Sabeu qui els va segrestar? ''The evil time''

Perseguiu-los! va dir en Rayo.

Els varen perseguir fins que els dolents es varen aturar a una fàbrica antiga on ells es refugiaven i només tenen ells la contrasenya per entrar.

Varen ficar els germans a una gàbia per humans i estaven super incòmodes. Mentre els dolents feien els seus plans estaven molt entretinguts.

Els germans pegaven crits molt alts – AJUDA! ESTEIM ATRAPATS- cridaven els germans.

Els cans varen sentir els crits i varen intentar seguir els crits fins que varen trobar la fàbrica.

Varen intentar entrar però no tenen la contrasenya.

Mai no podrem entrar, va dir en Garra.

Hem de tenir confiança, va dir en Mails.

Fins que varen aconseguir entrar per un forat.

Els cans varen veure els germans però estaven els dolents. De sobte es varen anar a per menjar. Els cans varen aprofitar i varen treure els germans i varen fugir.

Els germans varen tornar a la realitat amb els cans i per donar-li les gràcies, els germans varen convertir els cans en humans una altra vegada.

FI

 

Marc, Sofia, Carla, Òscar, Juanmi i Pau.M

 

 

ELS 7 AMICS

 

 

Hi havia una vegada un grup d'amics que anaven a l'escola.

Eren en Nacho:li agrada jugar amb els amics, en Sergi:és molt divertit i et fa riure, Andrès:és molt simpàtic, Lucia:és molt divertida i amable, Mireia:li encanta la música i és molt llesta, Ari:a ella li agrada la feina de matemàtiques,vol aprendre i Alba:li agrada molt l'esport,l'art i és molt divertida.

Aquell dia no se sabia que passava. Tot estava decolorit i no hi havia alegria.

Els 7 amics van entrar dins l'aula. Tot d'una van obrir els seus llibres i na Mireia va veure que al seu llibre hi havia un cèrvol i n'Ari va dir que era Bambi!

Na Lucia va dir: jo me llegesc Hansel i Gretell i Andrès va dir que també.

N'Alba va dir: jo lllegesc Peter Pan!

En Sergi i en Nacho van dir: llegim el Diario de Greg!

De seguida va sortir fum de colors  i els amics van desaparèixer.

Eren dins un conte però no un conte normal. Un conte diferent. Un conte mesclat d'històries fantàstiques.

Tot d'una va aparèixer un cèrvol de derrera un arbre i va dir: em nom Bambi i us faré una prova sobre la feina en equip. Consisteix en elegir a dues persones per fer la prova. Heu de pujar a un arbre amb l'ajuda del teu company. Tots van dir a l'hora: en Nacho i n'Andrès!

Bé, veig que ho heu aconseguit! De sobte va aparèixer Peter Pan i va fer la prova d'imaginació. Consisteix en córrer i dibuixar una cara molt  somrient. Vaja! Va dir Peter Pan.

Ben satisfets van anar a la següent prova. Va aparèixer la reina dels cors i va dir: heu de fer una cançó que xerri de matemàtiques.

Na Mireia cantava al piano mentre n'Ari feia la lletra.

La reina es va posar a ballar.

Després va venir el Greg i va dir que li havien de fer riure i no va durar ni un segon.

Ahh! Estic esgotada. Va dir n¡Ari.

N'Andrès va dir: anam a dormir!!

Però no tenim casa. Va dir n'Alba.

De sobte van veure una casa de xocolata i quan van entrar es van trobar una bruixa que els va tancar i en Sergi va dir: ens podem menjar la casa. Tot d'una vam pegar una mossegada i es van despertar del somni.

Van anar a l'escola i la professora va dir: Us heu quedat dormits?   Estau castigats!!

FI

 

Alba, Sergio, Adres, Lucia, ARI, Nacho i Mireia

 

 

 

 

 
 
 

 

Volver

Contacto

es liceu
cabana 31
marratxí
07141

2015/ Departament lletres. Es Liceu. Mallorca

Haz tu página web gratisWebnode