Es Liceu ha volgut homenatjar l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver

27.04.2016 15:30

ARA BALEARS Palma20/04/2016 19:50 i també El colegio Es Liceu premia a Maria Antònia Oliver – Diari de Mallorca

L’escola Es Liceu ha volgut homenatjar l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver en la seva primera edició dels premis Fumeral 2016. Aquests guardons pretenen reconèixer la tasca d’aquelles persones que han enriquit el món cultural en llengua catalana. L’escola els ha creat coincidint amb el seu 35è aniversari.

El centre, una cooperativa del Pont d’Inca a Marratxí, recalca el “compromís amb la llengua i la cultura catalanes” que té adquirit. Es Liceu reivindica que aquests factors han de ser un element clau “per un ensenyament arrelat a l’entorn i dirigit cap a la integració en la cultura pròpia de l’illa”.

El premi dels guardons s’ha entregat aquest matí al mateix centre durant l’acte d’entrega de premis del certamen literari d’Es Liceu. Maria Antònia Oliver ha assistit a l’acte, acompanyada delbatle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, i tots els alumnes i docents del centre.

Maria Antònia Oliver va rebre enguany el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, entregat per Òmnium Cultural. Ha rebut nombrosos reconeixements com el premi de Literatura Catalana de la Generalitat de Catalunya, el Ciutat de Palma de novel·la, elpremi Ramon Llull del Govern Balear i la Creu de Sant Jordi, entre d’altres.

 

Volver

Contacto

es liceu
cabana 31
marratxí
07141

2015/ Departament lletres. Es Liceu. Mallorca

Haz tu página web gratisWebnode