‘Vae Victus’ la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol

20.11.2015 11:28

L’editorial La Campana publica la seqüela de ‘Victus’ i L’Illa dels Llibres us ofereix un tastet de la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

vae victus‘Vae Victus’ és un dels llançaments literaris més destacats de la temporada literària i per aquest motiu l’editorial La Campana publica el 18 de novembre una doble edició castellana (20.000 exemplars) i catalana (30.000 exemplars).
Originàriament escrita en castellà com ja va succeir amb ‘Victus’ l’edició catalana compta amb la traducció de Xavier Pàmies.
Amb l’anterior novel·la, l’autor de ‘La pell freda’, va aconseguir molt bones crítiques i  vendre més de 250.000 exemplars.

‘Vae Victus’, comença el 12 de setembre de 1714, l’endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l’Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l’aventura americana tornarem a Catalunya, però també anirem a Londres, Alemanya i f ins i tot Nova Zelanda.

A la novel·la també es retrobarà amb personatges històrics que ja vam conèixer a Victus, com l’ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l’admirat general Villarroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló –àlies Carrasclet– o l’explorador anglès James Cook.

La novel·la recull segons avança l’editorial i el pròleg de la novel·la compta amb quatre relats protagonitzats per Martí Zuviria : Americanus , Hispaniensis, Magna parens i Australis.

Llegir més a : https://www.illadelsllibres.com/vae-victus

 

Volver

Contacto

es liceu
cabana 31
marratxí
07141

2015/ Departament lletres. Es Liceu. Mallorca

Haz tu página web gratisWebnode